Onze diensten

Hypotheek bemiddeling

Heb je je droomhuis gevonden? Dan is het vinden van de juiste hypotheek de volgende stap. Onafhankelijk advies is daarbij erg belangrijk. Want wie je ook bent en wat je ook doet; een hypotheekaanvraag is voor iedereen maatwerk. Niets is immers zo persoonlijk als een passende hypotheek! Wij kunnen je helpen.  Druk op de knop voor meer informatie of neem contact met ons op.

Hypotheek oversluiten

Denk je aan het verbouwen van je woning of ben je benieuwd of je maandelijkse hypotheek-lasten verlaagd kunnen worden? Met de huidige lage(re) rentestand kan het oversluiten van een hypotheek aantrekkelijk zijn. We helpen je graag om dit voor je uit te zoeken. Druk op de knop voor meer informatie of neem contact met ons op.

Financiële foto

Een financiële foto brengt jouw huidige financiële situatie in beeld.

Bij het maken van een financiële foto kijken we o.a. naar je pensioenopbouw, het behoud van je levensstandaard en wat je toekomstig besteedbaar netto inkomen is. Ook maken we inzichtelijk hoe je ervoor staat mocht je arbeidsongeschikt worden en wat de financiële gevolgen zijn voor je nabestaanden wanneer je komt te overlijden. Op zoek naar inzicht? Neem contact met ons op.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.