Over ons

Herman Haak (Erkend Financieel Adviseur en erkend Hypothecair Planner)

Een expert op het gebied van financiële dienstverlening; dat is Herman Haak ten voeten uit. Talent voor ondernemerschap en passie voor zijn vak, maken dat Herman door veel mensen de financiële huisarts genoemd wordt!
Mijn werk is advies, niet het verkopen van producten; zo omschrijft Herman zijn werk bij Hypotheek Noord Nederland.
Herman volgde een opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Aan de Fontys Hogeschool volgde hij de opleiding Erkend Hypothecair Planner. Zijn financiële kennis breidde Herman verder uit door het volgen van diverse opleidingen aan opleidingsinstituut Lindenhaeghe.
In 2007 werd Herman zelfstandig ondernemer. Gedreven door zijn overtuiging dat financieel advies echt anders kan, startte hij zijn eigen onderneming. Geld maakt niet gelukkig is een uitspraak Herman graag wil nuanceren. Hij is ervan overtuigd dat geld de dingen mogelijk maakt waar je gelukkig van kunt worden. Wanneer je je financiën op orde hebt, wordt je leven een stuk relaxter.
Herman richt zich dan ook op vragen als: wat wil je met je geld, wat heb je, wat zijn je doelstellingen, heb je je pensioen in beeld en hoe kun je je dromen realiseren? Kortom: hoe word je je bewust van je financiële situatie?
In zijn vrije tijd brengt Herman graag tijd door met zijn gezin en fotografeert hij niet onverdienstelijk. Daar zou hij dan ook later graag meer tijd aan willen besteden!

Wat is de erkenning "Erkend Financieel Adviseur"?

Bij een Erkend Financieel Adviseur ben je verzekerd van financieel advies van hoge kwaliteit. De kennis van je adviseur is altijd up-to-date. Het keurmerk wordt uitgegeven door de SEH (Stichting Erkend Hypotheekadviseur), een onafhankelijke stichting die is opgericht met het doel de consument te voorzien van het beste financiële advies en om de vakbekwaamheid van adviseurs op een hoog niveau te brengen en te houden. Alle Erkend adviseurs zijn ervaren, hebben wettelijke en geldige diploma’s, volgen jaarlijks verplichte SEH-opleidingen en moeten voldoen aan strenge gedragsregels.

Wat is een "Erkend Hypothecair Planner"?

De NVHP (Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners) bewaakt het kwaliteitslabel ‘Erkend Hypothecair Planner'(EHP). Dit label wordt gevoerd door hypotheekadviseurs  die de opleiding EHP met goed gevolg hebben afgerond. Zij hebben aan de vereniging laten zien dat zij ervaren en deskundig zijn in het geven van adviezen op het gebied van hypothecaire planning. Zij houden deze kennis jaarlijks op peil door middel van actuele opleidingen en trainingen.

Het ontstaan van Hypotheek Noord Nederland

Haak Jansen Financiële Diensten is gestart op 1 oktober 2011 en opgericht door Herman Haak en Henry Jansen.

Na jarenlang te hebben gewerkt in loondienst bij verschillende werkgevers ervaarden Herman en Henry in toenemende mate de tegenstrijdigheid in belangen tussen, aan de ene kant wat goed is voor jou en de belangen van hun werkgevers.

De enige manier om echte adviesvrijheid te krijgen was dan ook het doorsnijden van alle banden met de ‘oude’ advieswereld en helemaal opnieuw te beginnen. Haak Jansen Financiële Diensten was daarvan het resultaat.

Vanaf 2013 heeft Herman Haak het bedrijf zelfstandig voortgezet. Zijn belangrijkste motto? Jou als klant (door middel van een duidelijke en eerlijke vertaling van jouw persoonlijke situatie) in staat te stellen de juiste keuzes te maken zodat je jouw financiële wensen en doelen kunt bereiken en beschermen. Vanaf 2022 is Haak Jansen verdergegaan onder de naam Financieel Kordaat voor ondernemers en Hypotheek Noord Nederland voor particulieren.

Wij streven al meer dan 10 jaar naar een langdurige relatie met onze klanten op basis van vertrouwen, respect en het het leveren van toegevoegde waarde!

.

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.