Private leasen

Alle ins en outs voor jou als klant

Wil je graag een nieuwe auto maar weet je niet wat voor jou een slimme keuze is? Kopen of Leasen? Of wil je misschien elektrisch gaan rijden? Naast je woonlasten is mobiliteit een grote kostenpost in het huishoudboekje. Omdat onze adviseurs vertrouwd zijn met het adviseren op basis van maandlasten, kunnen zij jou nu ook adviseren over welke mobiliteit past bij jouw wensen én financiële situatie. 

Voordelen van private lease

✔ Advies door een vertrouwde adviseur 

✔ Een auto die past bij jouw financiële plaatje

✔ Goedkoper dan kopen

✔ Lage verzekering en geen onverwachte kosten

✔ Gebruikssporen zijn acceptabel

✔ Bouw schadevrije jaren op

✔ Heb zelf de kosten in de hand

✔ Iedereen mag in je auto rijden

✔ Opzeggen kan wél

✔ Goede aanbiedingen en snel leverbaar

✔ Levering van bijna elk merk in Nederland

✔ Speciale wensen en maatwerk mogelijk

 

Financieel verantwoorde mobiliteit

Een auto leasen is voor veel mensen nieuw, maar het is eigenlijk heel simpel: je betaalt iedere maand een vast bedrag en rijdt de auto die je graag wil. Door het vaste maandbedrag zijn er geen kosten als er bijvoorbeeld onderhoudswerkzaamheden of reparaties plaats moeten vinden. Naast je huidige financiële situatie, is het belangrijk om naar je toekomstplannen te kijken, bijvoorbeeld een toekomstige hypotheek bij het kopen van een huis. Jouw wensen en mogelijkheden staan bij onze erkende adviseurs centraal. Door het onafhankelijke advies, zorgen zij dat jij een financieel verantwoorde keuze maakt. 

Alles inclusief

Bij private lease betaal je het tanken zelf. Een krasje of onderhoud? Geen zorgen, dat is inclusief. Ook de wegenbelasting en verzekeringen zijn meegenomen in het maandbedrag. 

 

Bij persoonlijke omstandigheden kun je direct en zonder extra kosten het leasecontract beëindigen. Denk aan arbeidsongeschiktheid, scheiding of overlijden.

Door de schaalvoordelen die Gaaan® heeft bij private lease zijn onze kosten voor aanschaf en onderhoud laag. Ook de verzekeringskosten zijn voor particulieren veel hoger. Daardoor ben je verzekerd van een laag maandbedrag.

De verzekering staat bij private lease niet op jouw naam. Aan het einde van de leaseperiode kun je wel een schadevrij-rijden verklaring aanvragen bij Gaaan®. Met deze verklaring kun je dus je schadevrije jaren gewoon meenemen.

Jij bepaalt wie er in jouw auto rijdt, maar jij blijft altijd het aanspreekpunt voor Gaaan®.

Het gevarieerde aanbod is zorgvuldig samengesteld door de experts van Gaaan®. Zij hebben dagelijks contact met verschillende grote leasemaatschappijen, dealers en diverse importeurs. Zo houden zij de beste deals en aanbiedingen in de gaten. Naast private lease kunnen onze adviseurs helpen bij zakelijke Lease.

Benieuwd naar meer?

Wil je meer weten over private of zakelijk leasen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een onafhankelijk beeld van jouw mogelijkheden. 

error: Wil je wat tekst gebruiken van ons? Neem gerust contact met ons op zodat we voor elkaar wat kunnen betekenen.